Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ایده و استارتاپی واحد علوم و تحقیقات، محصولات نانوامولسیون زعفران ایرانی، نانوامولسیون آویشن شیرازی و نانوامولسیون گل گاو زبان که همگی با تکنیک اولتراسونیک تولید شده‌اند را در رویداد ملی عصر امید رونمایی کرد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، تیم تحقیقاتی متشکل از سیدامیرعلی انوار، حامد اهری و سارا اله یاری بیک از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات، پس از ۱۲ سال تحقیق شبانه روزی در یک زمینه مشخص و معین، موفق به راه اندازی آزمایشگاه فوق تخصصی در زمینه تولید نانوامولسیون ترکیبات گیاهی در علوم و مهندسی صنایع غذایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایشگاه موفق به کسب گرید A استاندارد اتحادیه اروپا و نیز استانداردهای ۱۷۰۲۵، GLP و ISO۹۰۰۱  شده است. همچنین فرشته صحرائی و آسیه شجاعی به صورت مستقیم و سه متخصص نیز به صورت غیر مستقیم با آزمایشگاه مذکور همکاری دارند.

براساس این گزارش، این تیم تحقیقاتی اقدام به تولید محصولات نانو مانند نانوامولسیون گیاهان دارویی بخصوص نانوامولسیون زعفران ایرانی و نانو امولسیون گل محمدی کرده است. تکنیک به کار رفته در این تحقیقات  اولتراسونیک است که با استفاده از جدیدترین دستگاه های روز دنیا انجام می گیرد.

انوار با اشاره به اخذ مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز وزارت بهداشت، گفت: این نکته حائز اهمیت است که کمتر محصول و ایده دانش محوری موفق به اخذ مجوز و ورود به بازار صنعت می شود. رسیدن به این مرحله باعث افتخار ما است و رونمایی اصلی صنعتی محصول نانوامولسیون زعفران ایرانی را در گام دوم انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: تاسیس آزمایشگاه تخصصی فناوری نانو خدمتی به دانشجویان علوم و مهندسی صنایع غذایی است که می‌توانند به منظور کارآموزی و انجام پایان نامه‌ها در این آزمایشگاه فعالیت کنند. این در حالی است که پس از گذشت چندین سال از عمر دانشکده علوم کشاورزی یک آزمایشگاه تخصصی به امکانات دانشکده اضافه شده است.

انوار گفت: این رویداد از حیث ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت و همچنین ایجاد فرصت جهت معرفی دستاوردهای دانشگاهی حائز اهمیت است.

تیم تحقیقاتی انوار استادیار گروه بهداشت مواد غذایی و همکاران وی اهری دانشیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، اله یاری بیک استادیار گروه فیزیک، مهدی رحیمیان و سیما مرادی موفق به دریافت اولین پتنت های US-Patent گرنت شده آمریکا  (۳ US-Patent )، سه عنوان اختراع ثبت شده در Patent Cooperation Treaty (PCT) (پتنت اتحادیه اروپا)، چندین مدال طلا و دیپلم افتخار از فستیوال های بین المللی شده اند. 
این تیم، اولین کنگره ملی واحد علوم و تحقیقات را در سراسر کشور برگزار کرده‌اند که سومین کنگره نیز در چهاردهم مهر ماه 1401 روز دامپزشک برگزار خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، رویداد ملی عصر امید از هشتم تا یازدهم خردادماه در مصلی امام خمینی (ره) با محوریت ارایه برنامه ‌های دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه و پرداختن به نیاز مردم برگزار می شود. در این رویداد، علاوه بر ارایه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه تحول و تعالی، اسناد آمایش استان‌ها، تحولات و مسیر آینده دانشگاه عرضه شده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دانشگاه آزاد اسلامی ، زعفران ، فناوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی زعفران فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا حمزه‌لو، در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

وی همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

کد خبر 6095130 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه