Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@08:07:19 GMT

خواص گل گاو زبان

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۴۲۴۰

گل گاو زبان دارای خواص فراوانی است که مصرف آن برای آرامش اعصاب و بسیاری از بیماری‌ها توصیه می‌شود. ناطقان: گل گاوزبان گیاهی مفید است که خواص فراوانی دارد. بر اساس طب سنتی استفاده از این گیاه برای درمان بیماری‌هایی از جمله دیابت، قلبی، افسردگی، بی‌خوابی و لاغری موثر است.

علاوه بر آن مصرف گل گاوزبان بر سلامتی پوست و مو، تصفیه خون، درمان برونشیت، سرماخوردگی، ادرارآور، رفع سرفه و تنگی نفس تاثیر زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از گل و برگ‌های این گیاه به عنوان چاشنی در نوشیدنی‌های تابستانه استفاده می‌شود. همچنین در مربا از گل‌های این گیاه استفاده خواهد شد.

گل گاو زبان دارای طبع گرم و سرشار از آنتی اکسیدان، فلاونوئید، آنتی سیانین، اسید گالما لینولئیک، کولین، ویتامین B، ویتامین C، منیزیم، کلسیم، آهن و پتاسیم و استفاده از گل و برگ‌های آن در سوپ مفید است.
خواص گل گاو زبان را بشناسید

از جمله خواص این گیاه می‌توان به آرام بخش بودن، نشاط آور بودن، کاهش دهنده غم و ناراحتی، ضد افسردگی، وحشت و اضطراب اشاره کرد.

علاوه بر خواص نام برده شده می‌توان موارد زیر را نیز ذکر کرد:

۱_ درمان اختلالات پوستی: روغن این گیاه در درمان اختلالات پوستی از جمله جوش، آکنه و کک و مک نقش مهمی دارد.

۲_ اگر مشکلات پوستی نیز ندارید می‌توانید از روغن گل گاو زبان به عنوان مرطوب کنندگی طبیعی پوست استفاده کنید.

۳_ درمان ریزش و تقویت مو

۴_ درمان شوره سر

۵_ تنظیم کننده قند خون: این گیاه جایگزین خوبی برای انسولین برای افراد مبتلا به دیابت است.

۶_ افزایش تمرکز و هوشیاری: مصرف گل گاوزبان برای افراد دچار پیش فعالی موثر است.

۷_ بهبود سلامت بدن: به علت وجود اسید‌های چرب امگا، اسید فولیک، ویتامین B، منیزیم و پتاسیم استفاده از گاو زبان موجب بهبود عملکرد صحیح بدن می‌شود.

۸_ ضد سرطان: وجود منیزیم در این گیاه خاصیت ضدسرطانی را به گل گاو زبان بخشیده است.

۹_ عملکرد صحیح روده: پتاسیم و کلسیم در گل گاو زبان موجب درمان عفونت و در نتیجه افزایش ادرار می‌شود.

۱۰_ درمان آرتریت: گل گاو زبان حاوی آلکوالویید است که یک درمان کننده طبیعی ضدآرتریت، ضدروماتیسم و ضدالتهاب به شمار می‌آید.

از خواص گل گاو زبان غافل نمانید
مضرات گل گاو زبان را بشناسید

۱_ بر اساس نظر متخصصان استفاده از گل گاو زبان در دوره حساس بارداری اصلاً توصیه نمی‌شود و موجب آسیب رساندن به جنین می‌شود.

۲_ آنفولانزا برای افراد مبتلا به سنگ کلیه مضر است و موجب تشدید سنگ بدن آن‌ها می‌شود.

۳_ مبتلایان به فشار خون بالا از مصرف این گیاه به شدت اجتناب کنند. افرادی که فشار خون بالا دارند برای استفاده از این گیاه آن را به همراه لیمو تازه میل کنند.

۴_ مصرف مداوم، فراوان و طولانی مدت از این گیاه موجب بروز سرطان کبد می‌شود.

افراد مبتلا به بیماری‌های خاص برای استفاده از گل گاو زبان با پزشک معالج خود مشورت کنند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: خواص ، گل گاو زبان ، آرامش اعصاب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خواص گل گاو زبان آرامش اعصاب گل گاو زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده