Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی فعال اقتصاد مقاومتی گفت: کار خود را از سال ۱۳۸۰ با کاشت زعفران در زمینی به مساحت ۵۰ مترمربع شروع کردم و توانستم پس از چند سال آن را گسترش دهم تا جایی که سال گذشته از زمینی یک هکتاری ۳ کیلوگرم زعفران به چین صادر کردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ «اقتصاد مقاومتی» واژه‌ای است که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، و بارها در سخنرانی‌های مختلف و نام‌گذاری‌های شعار سال توجه به سیاست‌های اقتصادی مقاومتی را در جامعه مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع اقتصاد مقاومتی همان اقتصادی است که یک کشور در اوج تحریم‌ها و فشارها بتواند به اوج شکوفایی و رشد خود برسد.

مقام معظم رهبری در ابتدای هرسال شعاری را انتخاب می‌کنند که نشان‌دهنده راهبرد اصلی آن سال است. اگر شعارهای چند سال اخیر را به یاد بیاوریم همگی حکایت از توصیه ایشان به تقویت اقتصاد کشور دارد.

اکرم آرزومند بانوی فعالی است که در لبیک به ندای رهبر انقلاب، چند سالی کار خود را در شهرستان کمیجان با پرورش زعفران و گل‌گاوزبان شروع کرده و توانسته افراد زیادی را تحت آموزش قرار دهد به صورتی که هم گامی در جهت تولید محصول ایرانی برداشته هم منبع درآمدی برای خود و دیگران ایجاد کرده است.

شروع کشت زعفران از زمینی ۵۰ متری

این بانوی موفق در گفتگویی با خبرنگار دیار آفتاب با بیان اینکه کار خود را از سال ۱۳۸۰ با کاشت زعفران در زمینی به مساحت ۵۰ مترمربع شروع کرده است، گفت: کار خود را در این زمین به صورت آزمایشی آغاز کردم و توانستم طی چند سال محصول نهایی را با برند «زعفران اسفندان» به بازار عرضه کنم. همین باعث شد تا رفته رفته کارم را گسترش دهم تا جایی که امروزه در زمینی به مساحت یک هکتار به کشت زعفران مشغولم.

وی که در زمینه کشت و پرورش گیاهان دارویی نیز فعالیت دارد با اشاره به فعالیت ۵ ساله خود در این حوزه، افزود: کشت و کار گل گاو زبان را از حدود سال ۱۳۹۳ شروع کردم و خوشبختانه امسال توانستم با افزایشی قابل توجه تعداد بوته ها را از ۱۲۰ بوته به ۳۰۰ بوته برسانم. همچنین با تولید نشاء این گیاه در گلخانه و توزیع آن در شهرستان کمیجان و روستاهای اطراف، توانستم منبع درآمد دیگری از این حوزه داشته باشم.

آرزومند اضافه کرد: افزایش استقبال مردم از گیاه گل گاو زبان که به علت خواص دارویی بسیار آن است، باعث شد تا از سال گذشته کشت این محصول رونق بیشتری پیدا کند و صنایع تبدیلی آن از دمنوش گرفته تا شربت و مربا گسترش یابد. به همین دلیل در این مدت به بیش از ۴۰ نفر که علاقمند به فعالیت در این حوزه بودند آموزش های لازم جهت کاشت، برداشت و فرآوری محصول را داده ام که امسال کشت این گیاه دارویی را شروع کردند.

اشتغال زایی برای ۵۰ نفر با آموزش کشت زعفران و گل گاو زبان

این فعال اقتصادی مجموع افرادی را که برای کشت زعفران و گل گاو زبان آموزش داده، بسیار زیاد دانست و تصریح کرد: تعداد افرادی را که در این دو حوزه آموزش داده ام زیاد است ولی افرادی که توانستند پس از آموختن کار، شروع به فعالیت کنند و برای خود درآمدزایی داشته باشند حدود ۵۰ نفر هستند که اکثرا جهت تامین نیاز مالی خانواده خود و در زمین هایی با مساحت ۱۰-۲۰ متر کار خود را آغاز کرده اند و توانستند درآمد قابل قبولی داشته باشند.

وی با بیان اینکه افراد آموزش دیده بیشتر از افراد بی سرپرست، زنان سرپرست خانوار و افراد با درآمد کم هستند، افزود: آموزش مدل های کسب و کار را در دستور کار دارم تا این افراد با شیوه های بازاریابی و مشتری مداری هم آشنا شوند و بازار فروش محصولاتشان را خودشان پیدا کنند و بتوانند روی پای خود بایستند.

۶ میلیون سود خالص برای ۴ ماه کار در زمینی ۱۰۰ متری

آرزومند با بیان اینکه مدت زمان کاشت تا برداشت گل گاو زبان حدود ۴ ماه طول می کشد، افزود: اردیبهشت تا مرداد اوج کار پرورش دهندگان گل گاو زبان است. در مورد میزان درآمد حاصل از برداشت این محصول، در صورت کشت به صورت نشاءکاری، می توان از زمینی به مساحت ۱۰۰متر مربع، در یک بار برداشت حدود ۵ تا ۶ میلیون تومان سود کسب کرد. اگر این مقدار زمین به هزار متر افزایش پیدا کند سودی ۲۰ تا ۲۵ میلیونی برای فرد باقی می ماند.

برداشت ۳ تا ۶ کیلوگرمی زعفران در هر هکتار

این فعال اقتصادی میزان برداشت زعفران از هر هکتار زمین را ۳ تا ۶ کیلوگرم دانست و تصریح کرد: البته در صورتی که  روش کشت به صورت فشرده باشد، این میزان برداشت حاصل می شود.

وی با بیان اینکه میزان درآمد حاصل از کار تولید بیشتر از کار اداری است، گفت: در حال حاضر کار اداری هم دارم ولی پس از وارد شدن به کار تولید متوجه شدم درآمد این کار خیلی بیشتر از کارهای پشت میز نشینی است، بعلاوه اینکه محدودیت های کار اداری در ابعاد مختلف در کار تولیدی وجود ندارد و شما برای خودتان و هر زمان بخواهید می توانید کار کنید. در واقع می توان گفت مدیریت کار با خودتان است و مجبور به پیروی از دستورات فرد یا ارگان دیگری نیستید.

استفاده از کمک بسیج سازندگی و وام توسعه روستایی برای آغاز کار

این بانوی موفق با اشاره به استفاده از تسهیلات مختلف برای شروع به کار خود، گفت: در ابتدای کار مبلغ ۱۵ میلیون تومان از بسیج سازندگی گرفتم و پس از آن از وام طرح توسعه روستایی به مبلغ ۴۰ میلیون تومان استفاده کردم.

صادرات زعفران به چین

آرزومند با اشاره به صادرات زعفران تولیدی به چین، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳ کیلوگرم از محصول خود را به چین صادر کردم و ما بقی آن را در داخل کشور و شهرهای قم و دزفول به فروش رساندم و قصد دارم همچنان در این راستا کارم را گسترش دهم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان

 به مناسبت هفته کار و کارگر چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به همراه جمعی از نمایندگان جامعه کارگری با استاندار کرمان دیدار و گفتگو کردند.

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در این دیدار گفت: در بحث کارگری ما مسئولان موظف هستیم که حداکثر رضایتمندی را در این گروه فراهم کنیم؛ زیرا کارگران زیادی در بخش‌های معدنی، صنعتی و یا شرکت‌های پیمانکاری با حداقل حقوق قانون کار فعالیت می‌کنند؛ بنابراین تا جایی که در توان داریم باید به آن‌ها کمک کرده و ایمنی محیط کاری آن‌ها را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: بخش‌هایی از مشکلات کارگران را دولت در راستای ظرفیت‌های اجتماعی و شرایط موجود به دنبال رفع آن است، به خصوص بحث پرداخت‌ها و امنیت شغلی تا جایی که ظرفیت موجود باشد، کمک خواهد شد.

فداکار، توجه بخش‌های خصوصی، پیمانکاران و کارفرمایان به نیرو‌های انسانی خود را مهم دانست و افزود: پایه تولید مجموعه، نیروی انسانی است و تولید باکیفیت و بیشتر و بهتر با حمایت نیروی کار و رضایتمندی آن‌ها میسر خواهد شد.

وی با بیان اینکه استان، نیمی از حقوق معادن کشور را پرداخت می‌کند و نیمی از صنعت فعال معدنی کشور در استان کرمان است، آموزش در مجموعه شرکت‌های صنعتی را مهم دانست و گفت: استان کرمان به دلیل شرایط خاص صنعتی و معدنی نسبت به سایر استان‌ها نیاز بیشتری به تخصص نیرو‌های انسانی کار دارد.

استاندار کرمان تصریح کرد: در حوزه آموزش به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی استان باید نیروی انسانی متناسب آن تقویت شود و لزوما خیلی موارد نیروی انسانی زیر دیپلم و ماهر احتیاج است و شرکت‌ها جذب خواهند کرد.

در ادامه این جلسه نماینده انجمن شرکت‌های خدماتی، نماینده مجمع نمایندگان کارگری و نماینده کانون انجمن صنفی فنی حرفه‌ای استان، مشکلات حوزه بیمه، مسکن و آموزش نیرو‌های متخصص را بیان کردند.

مجتبی مصباح، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در این دیدار به عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان طی پارسال اشاره داشت و گفت: نرخ بیکاری استان کاهشی شده و کمترین میزان نرخ بیکاری در ۱۶ سال گذشته داشته‌ایم.

وی تعداد کاریابی‌های استان را ۵۴ و ۲ برابر از ابتدای دولت دانست و افزود: مراکز کارآفرینی که می‌توانند پیشران باشند در ایده‌پردازی و اشتغال امروز به ۲۸ مرکز افزایش پیدا کردند.

مصباح گفت: در بحث‌های اشتغال زایی در تبصره ۱۸، ۳ هزار و ۵۵۵ مجوز مشاغل خانگی ایجاد کردیم که تعداد یک هزار مجوز منجر به شغل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آموزش روز اول، طرز تهیه مرغ خوشمزه با کشمش و زرشک
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • برداشت گل گاو زبان در گیلان
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند