Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمد آزاد فرماندار رامسر در ششمین جشنواره گل گاو زبان در روستای جنت رودبار این شهرستان با بیان اینکه جنت رودبار پایتخت گل گاو زبان ایران است، گفت: رامسر در طول سال جشنواره‌ها و رویداد‌های متعددی برگزار می‌شود که این شهرستان را به قطب رویداد‌ها تبدیل کرده است

وی افزود: برگزاری جشنواره‌های بومی محلی نقش مهمی در توسعه و رونق اقتصادی مردم دارد که برگزاری جشنواره هایی، چون گل گاو زبان، چای، بهارنارنج و شیردوشان از جمله آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  آزاد ایجاد بخش دالخانی در شهرستان رامسر را یکی از بزرگترین و مهم‌ترین دستاورد‌های سال‌های اخیر دانست و گفت: ایجاد بخش دالخانی زمینه را برای پیشرفت و توسعه شهرستان مهیا خواهد کرد.   فرماندار رامسر افزود: درباره ایجاد بخش جدید حرف‌ها و دردودل‌هایی داریم که به وقتش با مردم صحبت خواهیم کرد.   وی از آغاز آسفالت محور گلین در این دهستان خبر داد و گفت: آسفالت محور نمکدره در سال جاری آغاز خواهد شد و و زیرسازی جهت آسفالت محور ولنگان چاک نیز درحال اجرا است.

 
فعالیت‌های ترویجی راهکار جلوگیری از خسارات بخش کشاورزی  

شمس الله شریعت نژاد دبیرکمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نیز در این جشنواره شادی و نشاط را از نیاز‌های اساسی مردم دانست و گفت: تاریخ و فرهنگ ایران بسیار غنی است و نقطه نقطه این کشور سرشار از ظرفیت است.   وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های هر منطقه میتواند در توسعه و رونق اقتصادی موثر باشد.   شریعت نژاد گفت: سرسبزی و طبیعت محور جنت رودبار در دنیا بی نظیر است و باید شکر این نعمت را برجای آوریم که با برنامه ریزی درست در بهره مندی از ظرفیت‌های این روستا با حفظ منابع طبیعی راهکار شکر نعمت هاست.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: در سال‌های اخیر سرما باعث از بین رفتن بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله گردو شده است که راه برون رفت و جلوگیری از خسارات بخش کشاورزی، فعالیت‌های ترویجی و استفاده از محصولات اصلاح شده در این منطقه است.

انتهای پیام/آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان استان
  • برگزاری جشنواره بزرگ دشت غذا در پایتخت