Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@05:20:39 GMT

۹ گیاه فوق العاده زیبا با گل‌های آبی

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۶۷۷۰

۹ گیاه فوق العاده زیبا با گل‌های آبی

کمتر کسی است که گل گاو زبان را به خاطر خواص دارویی‌اش نشناسد. کاشت گل گاو زبان در باغچه‌ها معمول نیست، که با توجه به زیبایی و خواص آن، جای تاسف دارد. گل گاو زبان از خانواده گل “فراموشم مکن” است.

سرویس سبک زندگی فردا:  قرمز، زرد، سفید و … رنگ‌هایی هستند که در اکثر گل‌ها مشاهده می‌کنیم، به نقل از فوت و فن اما گل‌های آبی رنگ کم و خاص‌تر هستند! اگر شما هم مثل من عاشق رنگ آبی هستید، از این چند گیاه غافل نشوید!

 

 

۱- نرگس آفریقایی (سوسن آفریقایی)


این گیاه از جنس آگپنتوس است که این جنس داری ۱۰ گونه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام این ۱۰ گونه گل‌هایی خوشه‌ای در طیف‌های سفید تا آبی دارند. سوسن آفریقایی به نام “سوسن نیل” هم خوانده می‌شود. این گیاه، گلی چند ساله است که از ریزوم آبداری رشد می‌کند. ریزوم سوسن آفریقایی می‌تواند در طول زمستان درون زمین در چاله‌ای دفن شود و نگهداری شود. البته اگر در منطق استوایی و یا مناطقی با زمستان‌های معتدل زندگی می‌کنید، گیاه در طول زمستان هم زنده می‌ماند. گل زیبای گیاه در تابستان بالای شاخسار علف مانند آن ظاهر می‌شود.

۲- آسونیگا (آنسونیا)


آنقدر گونه‌های مختلف از آسونیگا وجود دارد که بتوانید رنگ آبی مورد علاقه خود را از بین آن‌ها انتخاب کنید. خوشه پف کرده و نرم گل، از تعداد زیادی گل کوچک و ستاره مانند تشکیل شده است. یه همین علت است که گاهی به این گیاه نام اختر آبی هم می‌دهند. گل‌ها برای چند هفته بر گیاه می‌مانند و حتی غلاف دانه این گیاه هم زیبا است.

۳- باب تیزیان (نیل وحشی)


با نگاهی ساده به گل‌ها و برگ‌های این گیاه زیبا حتما متوجه خواهید شد که باب تیزیان متعلق به خانواده باقلا است. از این گیاه بیشتر در پزشکی و صنایع آرایشی استفاده می‌شود و ممکن است به عنوان گیاهی برای باغچه شناخته شده نباشد. باب تیزیان بومی آمریکا است و به خاطر رنگ آبی که دارد بسیار محبوب است. ممکمن است اندکی طول بکشد تا گیاه خودش را با محل رشد جدیدش وقف دهد، اما هنگامی که کاملا به محیط خو گرفت، ریشه‌های بلندش را به اعماق زمین می‌فرستد و حسابی جاگیر می‌شود.

۴- گل گاو زبان


کمتر کسی است که گل گاو زبان را به خاطر خواص دارویی‌اش نشناسد. کاشت گل گاو زبان در باغچه‌ها معمول نیست، که با توجه به زیبایی و خواص آن، جای تاسف دارد. گل گاو زبان از خانواده گل “فراموشم مکن” است. پرورش گل گاو زبان بسیار ساده است و به علاوه می‌توان از گل‌های آن هم استفاده کرد. این گیاه به صورت یک ساله رشد می‌کند و خود رو است.

۵- کاریوپتریس


این بوته زیبا به راستی که مهی از رنگ آبی را در باغچه‌تان به وجود می‌آورد! گیاه گل‌های زیبایش را در اواخر تابستان ظاهر می‌کند. زمانی که کاریوپتریس گل می‌دهد، با ابری از زنبور‌هایی که برای خوردن شهد خوشمزه‌اش صف می‌کشند، پوشیده می‌شود. این گیاه تقریبا بدون هیچ گونه نگهداری هم به رشد خود ادامه می‌دهد!

۶- گل گندم


گل گندم یکی از جذاب‌ترین گیاهان وحشی است که تا به حال دیده اید! چون این گیاه به صورت خود رو در مزارع غله اروپا می‌روییده، آن را به این نام خواندند. گل‌های گیاه گرد و خار مانند هستند، اما رنگ آبی پررنگ‌شان بی‌نظیر است. گل گندم گیاهی یک ساله و خود رو است.

۷- ژانسیان (کوشاد)


بیش از ۲۰۰ گونه ژانسیان وجود دارد، اما همه این گونه‌ها به رنگ آبی نیستند. شاید فکر کنید که در بین ۲۰۰ گونه دست‌تان برای انتخاب باز است، اما اکثر این گونه‌ها در ارتفاعات می‌رویند و شرایط سرد و مرطوب را دوست دارند.

۸- شقایق آبی


این گیاه مانند آزمونی برای آزمودن کشاورزان خبره است. پرورش آن سخت است چرا که بومی کوه‌های جنوب شرقی تبت است، جایی که شقایق آبی در پناهگاهی سایه دار و مرطوب می‌روید. همه ما نمی‌توانیم شرایطی مانند تبت برای این گیاه فراهم کنیم، اما باغبانان زیادی هم موفق به این کار می‌شوند. پس ارزش امتحان کردن دارد!

۹- سیاه دانه


ساختار گل این گیاه بسیار جالب است. شاخسار نازک و لوله‌ای گیاه اطراف گل را محاصره کرده اند. این گیاه گلی یک ساله و خود رو است که بعد از یک بار کاشته شدن، راه خود را به باغچه شما باز می‌کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایی دل انگیز از دریاچه سد سمیرم در قاب دوربین شهروند خبرنگار
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش (فیلم)
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • تبریک روز معلم به همکار با ۴۰ متن ادبی، زیبا و رسمی
  • شادی سیستانی ها ٰ؛ آب هیرمند سیستان را اینگونه زیبا کرد | تصاویر
  • این خانه یک سرایدار است، همین قدر زیبا! (+تصاویر)